Cursusvoorwaarden

Deelname aan de lessen is altijd op eigen risico. Evenals het zoekraken van spullen/eigendommen.

De lessen vinden plaats volgens het lesrooster. De lestijden zijn te vinden op deze website.  


Je eerste les
Als je voor de eerste keer komt is het fijn als je zeker 10 minuten voor de start van de les aanwezig bent. We kunnen dan even kennis maken en je kunt jezelf rustig installeren. 

De yogaruimte is bij Fysio Van der Vliet op de eerste verdieping. Als je binnenkomt, dan doe je je schoenen uit in de wachtkamer. Daarna ga je door de deur en meteen rechts de trap op. Als er nog een groep voor je is die les heeft, dan is de tussendeur op slot. Wacht dan rustig in de wachtkamer totdat die les is afgelopen.


Wat doe je aan?
Gemakkelijke kleding. Dit kan sportkleding zijn, maar het mag ook een stretchbroek zijn met een shirt bijvoorbeeld. Laat je sieraden zoveel mogelijk thuis. Neem voor de eindontspanning een warme trui of vest mee, of je kunt een dekentje over je heen leggen.

Wat neem je mee?
In de zaal zijn matjes aanwezig. Deze mag je gebruiken mits je het met een hoeslaken of grote badhanddoek kunt bedekken. Je mag ook je eigen matje meenemen.
Neem een hoofdkussen mee. In de zaal zijn meditatiekrukjes aanwezig, maar wellicht heb je zelf een meditatiekussen, dat mag je uiteraard ook meenemen.

Neem eventueel een flesje water mee.

 

Proefles en momoyoga
Je eerste les is een gratis proefles. Ik maak een account voor je aan in Momoyoga. Dit is het digitale boekingssysteem. Als je dit account activeert dan kun je het rooster inzien en ook je facturen etc. bekijken. Na de proefles kun je via dit systeem een strippenkaart kopen of eventueel losse lessen betalen. In principe krijg je op een vaste tijd een plek in een groep. Mocht je een keer niet kunnen dan kun je via Momoyoga van les wisselen.

 

Betalen van je lessen

 • Je kunt je losse lessen of strippenkaart bij voorkeur contant betalen bij de eerste les (graag gepast in een envelop met je naam erop). Of je kunt betalen via Ideal als je je aankoop doet via Momoyoga.  Je betaling wordt sowieso geregistreerd in Momoyoga zodat je er zelf het overzicht over houdt.
 • Alleen bij bijzondere omstandigheden, bijvoorbeeld langdurige ziekte , een operatie of bijzondere privéomstandigeden wordt je  strippenkaart tijdelijk stopgezet of retour betaald. Dit gebeurt altijd na overleg  met de docent. 
 • Is je strippenkaart verlopen, maar zijn niet alle lessen gebruikt, dan wordt er geen geld terug betaald, tenzij er vooraf overleg is geweest over omstandigheden zoals hierboven beschreven.

 Aan- en afmelden voor een les

 • Het systeem van kunnen ruilen van dag en tijd is afhankelijk van ons allemaal. Kun je een keer niet of ben je ziek, meld je tijdig dan af via Momoyoga. Zo maak je voor een ander een plekje vrij om te kunnen ruilen en omgekeerd geldt dat natuurlijk ook.
 • Wil je graag in een bepaalde les deelnemen, maar zit de groep vol, dan kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen. Als er een plekje vrij komt dan wordt je automatisch doorgeschoven en krijg je van Momoyoa een mail.
 • Je kunt je tot 2 uur voor een les afmelden zonder dat de les van je kaart wordt afgeschreven (binnen de geldigheid van je kaart).
 • Als je je binnen 2 uur voor de les nog afmeld, dan wordt de les van je kaart afgeschreven.
 • Als je je niet afmeld en ook niet komt, wordt de les ook afgeschreven van je kaart.
 • Heb je een strippenkaart voor 10 of 20 lessen dan krijg je per 10 lessen 1 extra week om te compenseren. (bijv. 10 lessen is 11 weken geldig, 20 lessen is 22 weken geldig)
 • Wil je stoppen met de yogalessen, dan vind ik het prettig als je dit in ieder geval 4 weken van tevoren aan me doorgeeft. Zo heb ik de tijd om iemand anders een plekje te bezorgen.

 Vakanties / vervallen lessen

 • In de schoolvakanties is er geen les. Deze wordt ook niet meegerekend op je kaart.
 • Heb je zelf vakantie terwijl er wel lessen zijn, dan zijn die voor je eigen rekening (meld je wel af in Momoyoga!).
 • Kan ik geen lesgeven en is er ook geen vervanging beschikbaar, dan komt een les te vervallen. Deze reken ik uiteraard niet door op je kaart.

Heb je vragen of wil je iets met me bespreken?

Neem dan gerust contact met me op!
Laat me vooraf ook weten als er in verband met je gezondheid of persoonlijke situatie is waar tijdens de les rekening mee moet worden gehouden.