Orthomoleculair voedingsadvies

De orthomoleculaire voedingsleer is er op gericht om jouw lichaamscellen in een zodanige goede conditie te brengen dat je optimaal kan functioneren. Alles wat we eten heeft zijn weerslag op ons lichaam en op hoe we ons voelen. 


Vaak denken we dat we gezond eten, maar is dat ook zo? 

Fabrikanten van voeding laten ons door slimme marketingcampagnes denken dat we de juiste producten tot ons nemen. Maar in veel gevallen zijn deze producten helemaal niet zo goed als we denken.  

Orthomoleculaire voeding brengt je weer terug naar de basis.
Een goede balans tussen eiwitten (vlees, vis, ei, melk, peulvruchten), groenten, fruit en koolhydraten zorgt ervoor dat je de juiste stoffen binnen krijgt, aangevuld met supplementen die voor jou aanvullend kunnen zijn. Het gaat erom dat je die producten eet die iets goeds voor jou doen. 

Daar kan ik jou bij helpen!
Een orthomoleculair eetplan kan jou op weg helpen naar een verbetering van je gezondheid. Ik ondersteun je daar graag bij. Soms kunnen kleine aanpassingen in je voeding al zorgen voor verbetering. En niet alleen op je lichamelijke gezondheid of gewicht, maar ook op mentaal vlak.

Orthomoleculair eetplan
Voor €99,- maak ik voor jou een eetplan op basis van het orthomoleculaire systeem, inclusief 3 telefonische consulten. Als je meer ondersteuning nodig hebt, dan kan dat uiteraard ook. 


Welkom voor een afspraak!