Een aantal jaren geleden ben ik ‘op reis’ gegaan. Op reis naar bijzondere avonturen. En die avonturen hebben ertoe geleid dat ik een boek heb geschreven met daarin eeuwenoude geschiedenis waarmee ik in aanraking ben gekomen en die ik nu door mag geven.


Met trots presenteer ik je mijn boek over deze vrijwel onbekende yogavorm in Europa. Een uitgebreid handboek met daarin de samensmelting tussen yoga en natuurgeneeskunde. 


Vanaf eind juni 2024 verkrijgbaar!

Handboek Reusi Dat Ton
Een unieke combinatie van yoga en natuurgeneeskunde met een bijzondere ademtechniek.


Eeuwenoude kennis, waarvan in de loop van de tijd veel verloren is gegaan en waarvan heel summier documentatie bewaard is gebleven. Nu gebundeld en in een modern jasje gegoten.

Een boek over natuurgeneeskunde. Over hoe je vanuit verschillende perspectieven op een positieve manier naar gezondheid kunt kijken. De eeuwenoude Reusi Dat Ton-oefeningen kunnen helpen om het zelfherstellend vermogen en de kwaliteit van leven te bevorderen.

Het is een onmisbaar boek voor iedereen die openstaat voor natuurgeneeskunde, een holistische visie op de mens en een positieve kijk op gezondheid. Maar vooral voor wie de Reusi Dat Ton, de Thaise yoga wil leren kennen.

Voor yogadocenten, yoga- en massagetherapeuten en andere professionals in de gezondheidszorg is dit boek bedoeld als basis voor verdere verdieping en ontwikkeling, maar ook om als behandelaar zelf in vorm te blijven.

Het boek bestaat uit een theoretisch gedeelte met daarin uitleg over de achtergrond en theorie van Reusi Dat Ton en natuurgeneeskunde. In het praktische gedeelte worden de basisbegrippen, technieken en oefeningen beschreven en met veel foto’s verduidelijkt. Dit boek leidt je stap voor stap door de achtergrond en de verschillende elementen van Reusi Dat Ton.

Bestel het Reusi Dat Ton boek hier!

Vul je gegevens in en verzend het formulier. je ontvangt dan een bevestiging met betaallink. Zodra de betaling door ons is ontvangen sturen we het boek naar je op. 

Neem contact met ons op