Ervaringen 

Lia: Met klachten van tintelende vingers en een half slapende hand aan beide zijden ben ik bij Noëlle terecht gekomen. Mijn fysiotherapeut zei dat mijn klachten vanuit mijn nek en schouders kwamen. Na 6 weken therapie en oefeningen geen resultaat. Op aanraden van mijn zus ben ik toen naar Noëlle gegaan. Na de tweede massage ben ik op haar advies naar de huisarts gegaan omdat ze het vermoeden had van carpaal tunnelsyndroom. Dit bleek dus ook zo te zijn!

Door de massages van Noëlle gingen voor de operaties de ‘scherpe kantjes’ er vanaf zodat ik toch een goede nachtrust had. Na de operaties zorgde de massages voor een betere beweeglijkheid van mijn handen en het verminderen van het dove gevoel in mijn vingers. Tevens ervaar ik ook meer innerlijke rust na een turbulent jaar. 

De massages zijn heel ontspannend. Bij Noëlle voel je geen barrières en mag je gewoon zijn wie je bent!

N.A.: Ik had na de massage veel energie, maar ook rust. Vooral de dag erna. Net alsof body en mind elkaar gevonden hebben. Dat lijkt de dag erna nóg sterker te zijn. Ik heb ook meer moeten plassen en ik lijk mijn interne kachel weer te hebben aangezet. Geen spierpijn gehad. Ik zeg: voor herhaling vatbaar!

Kees:  Het is je echt gelukt om die pijn uit mijn schouder weg te nemen. Ik kan hem nu weer in alle standen draaien zonder pijn. Vakwerk! Nogmaals bedankt.

Roos: Ik heb al een aantal keren de yogamassage mogen ontvangen van Noëlle. Het voelt voor mij telkens als een cadeautje. Even mijn gedachten los laten, terwijl Noëlle vakkundig aan het werk gaat en spieren vrij maakt van spanning en energie weer laat stromen. Een diepe ontspanning waarbij je zelf niks hoeft te doen behalve genieten. En je hoeft niet eens lening te zijn!

M.T.: Fijn gevoel, alles zakt naar beneden qua gevoel. De rug voelt losser aan. Mijn hoofd voelt leeg. Alsof er iets is weggenomen.

Manita: Met wat terugkerende rug klachten heb ik een afspraak gemaakt begin 2021 bij Noelle voor yogamassage. Na enkele behandelingen was mijn rugpijn voorbij en tot nu toe heb ik er ook geen last meer van gehad. De behandelingen ervaar ik als zeer prettig en goed zowel voor mijn lichaam en als voor mijn geest, vandaar dat ik nu nog steeds regelmatig een afspraak maak. In het geheel heeft het me verlichting gebracht en ik kan dit eenieder aanraden.

Sanne: Na een paar dagen heel veel plassen en gevoel te hebben alsof ik een mega workout had gehad... in al mijn spieren in mijn lichaam (en dat terwijl ik jou het werk heb laten doen en lekker mocht blijven liggen) voel ik me veel krachtiger en veel zelfverzekerder. Ik ben er van overtuigd dat het met de yogamassage te maken heeft.     Dankjewel daarvoor Noëlle!

Harry: Ik had flink last van mijn enkel. hij was pijnlijk en ik zakte er regelmatig doorheen. Na jouw behandeling zijn de pijnscheuten weg en ik heb ik geen last van doorzakken meer gehad.