Ervaringen 

N.A.: Ik had na de massage veel energie, maar ook rust. Vooral de dag erna. Net alsof body en mind elkaar gevonden hebben. Dat lijkt de dag erna nóg sterker te zijn. Ik heb ook meer moeten plassen en ik lijk mijn interne kachel weer te hebben aangezet. Geen spierpijn gehad. Ik zeg: voor herhaling vatbaar!

Kees:  Het is je echt gelukt om die pijn uit mijn schouder weg te nemen. Ik kan hem nu weer in alle standen draaien zonder pijn. Vakwerk! Nogmaals bedankt.

Roos: Ik heb al een aantal keren de yogamassage mogen ontvangen van Noëlle. Het voelt voor mij telkens als een cadeautje. Even mijn gedachten los laten, terwijl Noëlle vakkundig aan het werk gaat en spieren vrij maakt van spanning en energie weer laat stromen. Een diepe ontspanning waarbij je zelf niks hoeft te doen behalve genieten. En je hoeft niet eens lening te zijn!

M.T.: Fijn gevoel, alles zakt naar beneden qua gevoel. De rug voelt losser aan. Mijn hoofd voelt leeg. Alsof er iets is weggenomen.

Sanne: Na een paar dagen heel veel plassen en gevoel te hebben alsof ik een mega workout had gehad... in al mijn spieren in mijn lichaam (en dat terwijl ik jou het werk heb laten doen en lekker mocht blijven liggen) voel ik me veel krachtiger en veel zelfverzekerder. Ik ben er van overtuigd dat het met de yogamassage te maken heeft.     Dankjewel daarvoor Noëlle!

Harry: Ik had flink last van mijn enkel. hij was pijnlijk en ik zakte er regelmatig doorheen. Na jouw behandeling zijn de pijnscheuten weg en ik heb ik geen last van doorzakken meer gehad.