Over Noëlle...

                  'Yoga is ècht mijn passie en die draag ik graag uit!'

Ik ben Noëlle van Kasteren. Sinds 1994 beoefen ik yoga. Mijn eerste lessen volgde ik bij Jos Davids, van wie ik veel heb geleerd. In 2004 ben ik zelf begonnen met het geven van yogales, eerst aan kinderen en jongeren maar daarna ook aan volwassenen. Maaike Chavanu van Yogabindu heeft me tijdens jarenlange Satyananda verdiepingslessen nóg meer geleerd over de achtergrond en toepassing van yoga. Daarnaast school ik regelmatig bij om up-to-date te blijven.

Docent & therapeut
In 2021 heb ik mijn hbo-studie Thaise Yoga Massage therapeut afgerond. Naast docent ben ik nu natuurgeneeskundig therapeut.
Ik blijf als docent verbonden aan de opleiding Thai Dee. In mei 2022 verzorg ik daar de bijscholing 'lekker in je element met je praktijk'. 

Wat yoga en yogamassage voor mij betekent
Yoga en yogamassage heeft mij geleerd om heel dicht bij mezelf te komen. Dat gevoel wil ik ook graag aan anderen doorgeven. Ik wil mensen weer hun lijf en hun adem laten voelen. Door yoga en yogamassage heb ik gemerkt hoe effectief het is om ruimte in mijn lichaam te krijgen, en daardoor ook ruimte in mijn hoofd. Die ruimte gun ik een ander ook. Ik krijg er energie en rust van!


En verder...

Ben ik getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Naast mijn werk en gezin houd ik van wandelen, lezen en muziek maken. Ik speel piano en ik zing graag.