Over mij

Ik ben Noëlle van Kasteren. Sinds 1994 doe ik aan yoga. Mijn eerste lessen volgde ik bij Jos Davids van wie ik veel heb geleerd. In 2004 ben ik zelf yogales gaan geven, eerst aan kinderen en jongeren maar al snel ook aan volwassenen. Maaike Chavanu van Yogabindu heeft me tijdens jarenlange Satyananda verdiepingslessen nóg meer geleerd over de achtergrond en toepassing van yoga. Daarnaast school ik regelmatig bij om up-to-date te blijven.

Nieuwe uitdaging
In 2018 ben ik gestart aan een 3-jarige hbo-studie voor Thaise Yoga Massage Therapeut.  Inmiddels heb ik het eerste jaar afgerond en mag ik me Preventief Masseur in de Thaise Yogamassage noemen. Je kunt naast het volgen van yogalessen nu ook bij me terecht voor een (ontspannende) yogamassage . In de loop van mijn studie geef ik ook steeds meer therapeutische yoga behandelingen. Ik heb er nu vooral veel zin in om me verder in het vak te verdiepen. 

Wat yoga en yogamassage voor mij betekent
Yoga en yogamassage heeft me geleerd om heel dicht bij mezelf te komen. Dat gevoel wil ik ook graag aan anderen doorgeven. Ik wil mensen  weer laten voelen, hun lijf en hun adem. Door yoga en yogamassage heb ik gemerkt hoe effectief het is om ruimte in mijn lichaam te krijgen, en daardoor ook ruimte in mijn hoofd. Die ruimte gun ik een ander ook. Ik krijg er energie en rust van!

"Yoga is ècht mijn passie en die draag ik graag uit!"