Over mij

Ik ben Noëlle van Kasteren. Sinds 1994 beoefen ik yoga. Mijn eerste lessen volgde ik bij Jos Davids, van wie ik veel heb geleerd. In 2004 ben ik zelf begonnen met het geven van yogales, eerst aan kinderen en jongeren maar daarna ook aan volwassenen. Maaike Chavanu van Yogabindu heeft me tijdens jarenlange Satyananda verdiepingslessen nóg meer geleerd over de achtergrond en toepassing van yoga. Daarnaast school ik regelmatig bij om up-to-date te blijven.

Nieuwe uitdaging
In 2018 ben ik gestart aan een 3-jarige hbo-studie voor Thaise Yoga Massage Therapeut. In juni 2021 ben ik afgestudeerd en mag me natuurgeneeskundig therapeut in de Thaise Yogamassage noemen. 

Je kunt naast het volgen van yogalessen ook bij mij terecht voor een ontspannende en/of therapeutische yogamassage, ademtherapie, workshops en coaching.

Wat yoga en yogamassage voor mij betekent
Yoga en yogamassage heeft mij geleerd om heel dicht bij mezelf te komen. Dat gevoel wil ik ook graag aan anderen doorgeven. Ik wil mensen weer hun lijf en hun adem laten voelen. Door yoga en yogamassage heb ik gemerkt hoe effectief het is om ruimte in mijn lichaam te krijgen, en daardoor ook ruimte in mijn hoofd. Die ruimte gun ik een ander ook. Ik krijg er energie en rust van!


En verder...
Ben ik getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Naast mijn werk en gezin houd ik van wandelen, lezen en muziek maken. Ik speel piano en ik zing graag. 

'Yoga is ècht mijn passie en die draag ik graag uit!'